Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Dekodiranje

TopDEKODIRANJE – UNLOCK MOBITELA

 

Promijenili ste operatera i sada Vam mobitel ne radi ili jednostavno imate više brojeva pa Vam je potrebno da mobitel radi na svakoj mreži.

Dekodiramo sve vrste mobitela, iPhone, Samsung, Nokia, SonyEricsson, Sony, HTC, LG mobile, Blackberry, Motorola, Huawei, Emporia, ZTE i sve druge starije modele.

U mogućnosti smo napraviti skoro sve modele iz europe i svijeta pod uvjetom da rade na našoj frekvenciji.

Prosječno vrijeme dekodiranja 30 minuta. Neki noviji modeli 24 sata a neki modeli sa stranih meža poput iPhona 5-15 radnih dana.

 

TopUGRADNJA HR MENIJA I IZMJENA SOFTVERA

 

Imate mobitel iz inozemstva i ne snalazite se na njemu jer nema hrvatski izbornik. U mogućnosti smo također ugraditi hrvatski izbornik u vaš mobitel i to u veliku većinu modela.

Isto tako ako imate mobitel sa starom verzijom softvera i želite ga obnoviti s najnovijom to ćemo Vam napraviti u kratkom roku i po pristupačnim cijenama.

Prosječno vrijeme izmjene i nadogradnje softvera je najčešće 30 minuta do 1 sat ili u složenijim slučajevima 24-48sati. Moguće je dogovoriti termin.

Sva pitanja o dekodiranju, izmjeni softvera i cijenama možete uputiti u kontakt obrazcu ispod. Naš serviser će Vam u vrlo kratkom roku odgovoriti.

Formular za pitanje.

Kontakt obrazac

Kontakt obrazac:

Kontakt obrazac